concert: Rolling Blackouts Coastal Fever in Doornroosje

ZO.
04 NOV
ROLLING BLACKOUTS COASTAL FEVER Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Rolling Blackouts Coastal Fever in Doornroosje
Tickets Rolling Blackouts Coastal Fever:
zo 04 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Deze uit Melbourne afkomstige band is naar eigen zeggen een eerbetoon aan de zonnige muziek van bands als Orange Juice, The Go-Betweens en The Feelies. Een ode aan de indie pop/rock mag het ook wel genoemd worden. ‘Hope Downs’ is de titel van hun net verschenen album en verscheen op het gerenommeerde Sub Pop-label.

De Australiërs maken gepassioneerde muziek die goede herinneringen oproept aan de eerder genoemde bands maar ook het Nieuw-Zeelandse Flying Nun bands. Rolling Blackouts is absoluut geen makkelijke, nostalgische band. Hun dynamiek is vlijmscherp, hun muziek meeslepend, ze dreigen regelmatig uit de bocht te vliegen maar krijgen steeds net weer het juiste zetje om in het spoor te blijven. De twee à drie gitaristen spelen tegen elkaar in en leggen elk een eigen melodie neer los van de zang waardoor de songs een extra focus hebben.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 08 juni 2018 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Rolling Blackouts Coastal Fever

Foto Rolling Blackouts Coastal Fever te London Calling #1 2018 - Zaterdag Foto Rolling Blackouts Coastal Fever te London Calling #1 2018 - Zaterdag Foto Rolling Blackouts Coastal Fever te London Calling #1 2018 - Zaterdag Foto Rolling Blackouts Coastal Fever te London Calling #1 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Rolling Blackouts Coastal Fever

GERELATEERDE CONCERTEN