concert: Broeder Dieleman in Kantine Walhalla

VR.
12 OKT
BROEDER DIELEMAN 20:00 uur Kantine Walhalla, Rotterdam ( Rotown )
2018
HOOFDPROGRAMMA Broeder Dieleman
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Broeder Dieleman in Kantine Walhalla
Tickets Broeder Dieleman:
vr 12 okt
Kantine Walhalla, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Met albums als Alles Is IJdelheid en Gloria geeft broeder Dieleman een eigen mystieke draai aan Zeeuws-Vlaamse polderfolk. De muzikale grenzen van Dieleman reiken veel verder dan gitaar en stem: Uut De Bron was bijvoorbeeld een fraai experimenteel werk waarbij geluidscollages, veldopnamen en melodieën samensmelten tot een meeslepend geheel.

Het komende project Komma wordt uitgebracht als dubbelalbum én fotoboek; samen vertellen ze het verhaal van het krekengebied in het Land van Axel. De eerste helft bevat liedjes in bandbezetting, terwijl de tweede helft een instrumentale impressie is over een specifieke kreek: ’t Gat van Pinten. Bij elkaar vormt het een eerbetoon aan de mysterieuze wateren van Zeeuws Vlaanderen, een land van waterkanten.

De shows van broeder Dieleman zijn altijd merkwaardige, intieme ervaringen die de afstand tussen artiest en publiek overbruggen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Broeder Dieleman

Foto Broeder Dieleman te Kris Kristofferson - 2/12 - 013 Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te Kris Kristofferson - 2/12 - 013 Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 6 foto's van Broeder Dieleman

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS