concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Annabel

DO.
29 NOV
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG 19:00 uur Annabel, Rotterdam ( Rotown )
2018
HOOFDPROGRAMMA De Jeugd Van Tegenwoordig
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets De Jeugd Van Tegenwoordig in Annabel
Tickets De Jeugd Van Tegenwoordig:
do 29 nov
Annabel, Rotterdam
€ 26,50

EXTRA INFORMATIE

Wat was het Luek he, die mini concertjes afgelopen voorjaar? Bedankt voor alle liefde en romantiek die jullie hebben gestopt in en tijd en moeite die jullie hebben verspild aan het bemachtigen van een kaartje. De rijen in alle steden deden ons door en door verrotte harten smelten. Jullie zijn te goed voor zowel ons als deze wereld. Een hoop fans moesten we teleurstellen, dat was niet Makkelijk (voor ons). Twee Xannies en een Slagromerino deden de kater wat verzachten voor diegenen die ons hadden Gemist. En nog zowat songtitels randomly verwerkt in een stuk kopij.

Maar niet getreurd. Komend najaar razen we alsnog zoals een Torpedo langs de grote clubs. Dus kom uit je Kutwoning en smokkel je Schietlood via je ondergoed mee naar binnen. Hoe? (Ha!) Koop vanaf 8 juni je kaartje via Rotown. Kijk Ons/Ze Daar in jouw stadje. Kusjes en Warme Gevoelens, De Jeugd van T.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN De Jeugd Van Tegenwoordig

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Appelpop 2009 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Redbull Soundclash - 20/12 - HMH Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 26/05 - Parkstad Limburg Theaters Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Paaspop 2016 - Zondag Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Paradi50 - 30/03 - Paradiso Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Suikerrock 2014
 
Bekijk alle 220 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS