concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Annabel

DO.
29 NOV
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG 19:00 uur Annabel, Rotterdam ( Rotown )
2018
HOOFDPROGRAMMA De Jeugd Van Tegenwoordig
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets De Jeugd Van Tegenwoordig in Annabel
DEZE De Jeugd Van Tegenwoordig TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 29 nov
Annabel, Rotterdam
€ 26,50

EXTRA INFORMATIE

Wat was het Luek he, die mini concertjes afgelopen voorjaar? Bedankt voor alle liefde en romantiek die jullie hebben gestopt in en tijd en moeite die jullie hebben verspild aan het bemachtigen van een kaartje. De rijen in alle steden deden ons door en door verrotte harten smelten. Jullie zijn te goed voor zowel ons als deze wereld. Een hoop fans moesten we teleurstellen, dat was niet Makkelijk (voor ons). Twee Xannies en een Slagromerino deden de kater wat verzachten voor diegenen die ons hadden Gemist. En nog zowat songtitels randomly verwerkt in een stuk kopij.

Maar niet getreurd. Komend najaar razen we alsnog zoals een Torpedo langs de grote clubs. Dus kom uit je Kutwoning en smokkel je Schietlood via je ondergoed mee naar binnen. Hoe? (Ha!) Koop vanaf 8 juni je kaartje via Rotown. Kijk Ons/Ze Daar in jouw stadje. Kusjes en Warme Gevoelens, De Jeugd van T.

FOTO'S VAN De Jeugd Van Tegenwoordig

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Valtifest 2014 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Artquake 2005 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Club LLow 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 26/05 - Parkstad Limburg Theaters Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Appelpop 2012 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Into The Great Wide Open 2011
 
Bekijk alle 229 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS