concert: Judy Blank in Merleyn

WO.
17 OKT
JUDY BLANK 22:00 uur Merleyn, Nijmegen ( Doornroosje )
2018
HOOFDPROGRAMMA Judy Blank
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Judy Blank in Merleyn
DEZE Judy Blank TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 17 okt
Merleyn, Nijmegen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Judy Blank is terug op de podia met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, je draai vinden in de wereld en de dagelijkse gang van zaken in de Southern States.

Voor een 23-jarige heeft ze al heel wat ervaring op haar naam staan. Haar debuut ‘When The Storm Hits’ verscheen in 2014, waarna ze speelde op North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop. Wilde plannen en grote dromen leiden tot meerdere reizen naar de zuidelijke staten van Amerika. Ze speelt in kroegen en koffiebarretjes in Louisiana.

In Nashville kan ze alle open mics van Music City binnen een week van haar bucketlist schrappen. Daar speelt ze ook supports voor The Wood Brothers, Langhorne Slim en Macy Gray.

Geïnspireerd door pure country en americana schrijft ze in de VS ook veel muziek voor haar tweede album, opgenomen in Nashville. Voorafgaand aan de tour verschijnt dit najaar haar tweede plaat.

FOTO'S VAN Judy Blank

Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Judy Blank te North Sea Jazz 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Macy Gray - 17/02  Tivoli Vredenburg
 
Bekijk alle 34 foto's van Judy Blank

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS