concert: Maan + Paul Sinha in Maassilo

PODIUMINFO FOTO'S VAN Maan + Paul Sinha in Maassilo

ZA.
16 FEB
MAAN + PAUL SINHA 20:30 uur Maassilo, Rotterdam ( Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA Maan
VOORPROGRAMMA Paul Sinha
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Maan + Paul Sinha in Maassilo
DEZE Maan + Paul Sinha TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 16 feb
Maassilo, Rotterdam
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Binnen no time verkocht Zangeres Maan haar show in Rotown uit. Nu is ze klaar voor een grotere stap, namelijk de Maassilo! Maan scoorde een kneiter van een hit met Perfect World, een hybride tussen een pianoballade en een dance-track. Niemand minder dan Hardwell nam de productie voor zijn rekening. Maan heeft de allure van een absolute superster. Het is dus begrijpelijk dat de meest relevante producers en muzikanten met haar willen werken. Ook hitfabriek Jack $hirak heeft met Maan gewerkt, met name op singles Ride It en DJ. In haar korte loopbaan zijn dit slechts een handjevol van de vele voetnoten die deze oud-The Voice-winnares kan afvinken.

Op haar EP’s AM en PM laat Maan haar diversiteit als artiest zien. Een muzikaal etmaal van licht naar donker, zo veelzijdig als de zangeres zelf is. Of je nu een hete clubhit wil horen of feeërieke zondagochtendmuziek, Maan heeft het allemaal in haar mars!

FOTO'S VAN Maan, Paul Sinha

Foto Maan te Maan + Paul Sinha - 16/02 - Maassilo Foto Maan te Maan - 08/12 - TivoliVredenburg Foto Maan te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Maan te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Maan te 3FM Awards 2018 - 05/09- AFAS Live Foto Maan te Maan - 08/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 62 foto's van Maan
Bekijk alle 7 foto's van Paul Sinha

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN