concert: Maan in Maassilo

ZA.
16 FEB
MAAN 20:30 uur Maassilo, Rotterdam ( Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA Maan
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Maan in Maassilo
Tickets Maan:
za 16 feb
Maassilo, Rotterdam
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Binnen no time verkocht Zangeres Maan haar show in Rotown uit. Nu is ze klaar voor een grotere stap, namelijk de Maassilo! Maan scoorde een kneiter van een hit met Perfect World, een hybride tussen een pianoballade en een dance-track. Niemand minder dan Hardwell nam de productie voor zijn rekening. Maan heeft de allure van een absolute superster. Het is dus begrijpelijk dat de meest relevante producers en muzikanten met haar willen werken. Ook hitfabriek Jack $hirak heeft met Maan gewerkt, met name op singles Ride It en DJ. In haar korte loopbaan zijn dit slechts een handjevol van de vele voetnoten die deze oud-The Voice-winnares kan afvinken.

Op haar EP’s AM en PM laat Maan haar diversiteit als artiest zien. Een muzikaal etmaal van licht naar donker, zo veelzijdig als de zangeres zelf is. Of je nu een hete clubhit wil horen of feeërieke zondagochtendmuziek, Maan heeft het allemaal in haar mars!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Maan

Foto Maan te Maan - 09/02 - Patronaat Foto Maan te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Maan te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Maan te 3FM Awards 2018 - 05/09- AFAS Live Foto Maan te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Maan te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 52 foto's van Maan

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN