concert: The Overslept - Signals Tour in Neushoorn

DO.
29 NOV
THE OVERSLEPT - SIGNALS TOUR Arena, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA The Overslept
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets The Overslept - Signals Tour in Neushoorn
Tickets The Overslept - Signals Tour:
do 29 nov
Neushoorn, Leeuwarden
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

The Overslept gaat lekker! Een stapel EP’s en singles, veel airplay op 3FM, een druk festivalseizoen én een clubtour waarbij Neushoorn natuurlijk niet wordt overgeslagen!

Vier jeugdvrienden besluiten oldskool poppunk nieuw leven in te blazen en richten in 2014 The Overslept op. Met succes! De frisse popmuziek met stevige lading blijft niet onopgemerkt. In de zomer van 2017 scoort de band een grote hit met het nummer Stolen Car en met singles Save Our Souls en Figure It Out behalen ze in 2018 een plek op de posters van o.a. Pinkpop, Paaspop en Appelpop. Ze staan er niet te lang bij stil. Na het festivalseizoen knallen ze namelijk meteen door met een clubtour door Nederland. Met tonnen energie en een stoere uitstraling staat de band live garant voor een spektakel. Dit wil je niet missen!

Zaal: Arena
Type: Staplaatsen

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Overslept

Foto The Overslept te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Overslept te Breda barst 2018 Foto The Overslept te You Me At Six - 20/10 - Dynamo Foto The Overslept te Breda barst 2018 Foto The Overslept te You Me At Six - 20/10 - Dynamo Foto The Overslept te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 15 foto's van The Overslept

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS