concert: The Overslept - Signals Tour in Neushoorn

DO.
29 NOV
THE OVERSLEPT - SIGNALS TOUR Arena, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA The Overslept
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Overslept - Signals Tour in Neushoorn
DEZE The Overslept - Signals Tour TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 29 nov
Neushoorn, Leeuwarden
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

The Overslept gaat lekker! Een stapel EP’s en singles, veel airplay op 3FM, een druk festivalseizoen én een clubtour waarbij Neushoorn natuurlijk niet wordt overgeslagen!

Vier jeugdvrienden besluiten oldskool poppunk nieuw leven in te blazen en richten in 2014 The Overslept op. Met succes! De frisse popmuziek met stevige lading blijft niet onopgemerkt. In de zomer van 2017 scoort de band een grote hit met het nummer Stolen Car en met singles Save Our Souls en Figure It Out behalen ze in 2018 een plek op de posters van o.a. Pinkpop, Paaspop en Appelpop. Ze staan er niet te lang bij stil. Na het festivalseizoen knallen ze namelijk meteen door met een clubtour door Nederland. Met tonnen energie en een stoere uitstraling staat de band live garant voor een spektakel. Dit wil je niet missen!

Zaal: Arena
Type: Staplaatsen

FOTO'S VAN The Overslept

Foto The Overslept te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Overslept te Call It Off - 7/12 - Patronaat Foto The Overslept te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Overslept te Breda barst 2018 Foto The Overslept te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Overslept te Breda barst 2018
 
Bekijk alle 15 foto's van The Overslept

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS