concert: The Dawn Brothers in 013

DO.
20 DEC
THE DAWN BROTHERS Jupiler Zaal, 20:00 uur 013, Tilburg
2018
HOOFDPROGRAMMA The Dawn Brothers

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 20 december 2018.
Dat is 241 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Dawn Brothers in 013
DEZE The Dawn Brothers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 20 dec
013, Tilburg
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Wie zei dat roots alleen maar retro kon zijn? De Dawn Brothers komen weliswaar met een tijdmachine uit de jaren zeventig maar de jonge honden hebben hun blik volledig op het heden en de toekomst gericht.

Op de gloednieuwe single ‘Sweet Love’ – een voorproefje van het tweede album – klinkt de band als een klassieke bolide, maar wel eentje met een moderne motor. De sixties en seventies zijn nog steeds het startpunt maar vanuit daar reist de band verder.

De pretentieloze Rotterdamse rockers geven plankgas zonder poespas met nieuwerwetse gitaar- en orgelsolo’s van ouderwetse kwaliteit. Dawn Brothers is een geoliede machine die met geen mogelijkheid tot stilstand te brengen is.

FOTO'S VAN The Dawn Brothers

Foto The Dawn Brothers te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Dawn Brothers te Heartland Festival 2018 Foto The Dawn Brothers te Welcome To The Village 2019 - donderdag Foto The Dawn Brothers te Metropolis Festival 2017 Foto The Dawn Brothers te Welcome To The Village 2019 - donderdag Foto The Dawn Brothers te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag
 
Bekijk alle 26 foto's van The Dawn Brothers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS