concert: The Dawn Brothers in Nieuwe Nor

DO.
06 DEC
THE DAWN BROTHERS 20:00 uur Nieuwe Nor, Heerlen
2018
HOOFDPROGRAMMA The Dawn Brothers
VOORPROGRAMMA Morganas Illusion
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Dawn Brothers in Nieuwe Nor
DEZE The Dawn Brothers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 06 dec
Nieuwe Nor, Heerlen
€ 5,00 - 10,00

EXTRA INFORMATIE

Wie zei dat roots alleen maar retro kon zijn? De Dawn Brothers komen weliswaar met een tijdmachine uit de jaren zeventig maar de jonge honden hebben hun blik volledig op het heden en de toekomst gericht.

Op de gloednieuwe single ‘Sweet Love’ – een voorproefje van het tweede album – klinkt de band als een klassieke bolide, maar wel eentje met een moderne motor. De sixties en seventies zijn nog steeds het startpunt maar vanuit daar reist de band verder.

De pretentieloze Rotterdamse rockers geven plankgas zonder poespas met nieuwerwetse gitaar- en orgelsolo’s van ouderwetse kwaliteit. Dawn Brothers is een geoliede machine die met geen mogelijkheid tot stilstand te brengen is.

FOTO'S VAN The Dawn Brothers, Morganas Illusion

Foto The Dawn Brothers te Once in a blue moon festival 2018 Foto The Dawn Brothers te Heartland Festival 2018 Foto The Dawn Brothers te Metropolis Festival 2017 Foto The Dawn Brothers te Metropolis Festival 2017 Foto The Dawn Brothers te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Dawn Brothers te DeWolff - 04/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 20 foto's van The Dawn Brothers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS