concert: The Overslept in Rotown op ZATERDAG 01 DECEMBER 2018

  • The Overslept
    Breda barst 2018
    © Marc de Jong
  • The Overslept
    Breda barst 2018
    © Marc de Jong
ZA.
01 DEC
THE OVERSLEPT 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
Hoofdprogramma The Overslept

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 december 2018.
Dat is 1945 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Overslept in Rotown
DEZE The Overslept TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 01 dec
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

The Overslept is een Nederlandse pop-punk/rock band uit Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal – allen destijds actief in de alternatieve skate scene – besluit in 2014 hun krachten te bundelen met het voornemen old school pop punk nieuw leven in de blazen door het genre te combineren met elementen uit de jaren tachtig en hedendaagse rockmuziek. Het resultaat is frisse popmuziek met een stevige lading.

De band scoorde onlangs een grote hit met Stolen Car, een sentimentele semi-ballad over het terugblikken op een verloren liefde. Voor deze track gaat The Overslept een samenwerking aan met producer Martin Beusker, die eerder werkte met Kensington.

Foto's van The Overslept

Foto The Overslept te You Me At Six - 20/10 - Dynamo Foto The Overslept te Breda barst 2018 Foto The Overslept te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Overslept te Breda barst 2018 Foto The Overslept te Call It Off - 7/12 - Patronaat Foto The Overslept te Westerpop  2019
 
Bekijk alle 21 foto's van The Overslept

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest