concert: The Overslept in Rotown

ZA.
01 DEC
THE OVERSLEPT 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA The Overslept
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Overslept in Rotown
DEZE The Overslept TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 01 dec
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

The Overslept is een Nederlandse pop-punk/rock band uit Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal – allen destijds actief in de alternatieve skate scene – besluit in 2014 hun krachten te bundelen met het voornemen old school pop punk nieuw leven in de blazen door het genre te combineren met elementen uit de jaren tachtig en hedendaagse rockmuziek. Het resultaat is frisse popmuziek met een stevige lading.

De band scoorde onlangs een grote hit met Stolen Car, een sentimentele semi-ballad over het terugblikken op een verloren liefde. Voor deze track gaat The Overslept een samenwerking aan met producer Martin Beusker, die eerder werkte met Kensington.

FOTO'S VAN The Overslept

Foto The Overslept te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Overslept te Breda barst 2018 Foto The Overslept te Breda barst 2018 Foto The Overslept te Breda barst 2018 Foto The Overslept te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Overslept te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 15 foto's van The Overslept

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS