concert: The Dawn Brothers in Merleyn

VR.
11 JAN
THE DAWN BROTHERS 22:00 uur Merleyn, Nijmegen ( Doornroosje )
2019
HOOFDPROGRAMMA The Dawn Brothers
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets The Dawn Brothers in Merleyn
Tickets The Dawn Brothers:
vr 11 jan
Merleyn, Nijmegen

EXTRA INFORMATIE

Wie zei dat roots alleen maar retro kon zijn? De Dawn Brothers komen weliswaar met een tijdmachine uit de jaren zeventig maar de jonge honden hebben hun blik volledig op het heden en de toekomst gericht.

Op de gloednieuwe single ‘Sweet Love’ – een voorproefje van het tweede album – klinkt de band als een klassieke bolide, maar wel eentje met een moderne motor. De sixties en seventies zijn nog steeds het startpunt maar vanuit daar reist de band verder.

De pretentieloze Rotterdamse rockers geven plankgas zonder poespas met nieuwerwetse gitaar- en orgelsolo’s van ouderwetse kwaliteit. Dawn Brothers is een geoliede machine die met geen mogelijkheid tot stilstand te brengen is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Dawn Brothers

Foto The Dawn Brothers te DeWolff - 04/05 - Paradiso Foto The Dawn Brothers te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag Foto The Dawn Brothers te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag Foto The Dawn Brothers te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Dawn Brothers te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Dawn Brothers te Heartland Festival 2018
 
Bekijk alle 20 foto's van The Dawn Brothers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN