concert: The Dawn Brothers in Merleyn

VR.
11 JAN
THE DAWN BROTHERS 22:00 uur Merleyn, Nijmegen ( Doornroosje )
2019
HOOFDPROGRAMMA The Dawn Brothers
CONCERT UITVERKOCHT
The Dawn Brothers in Merleyn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 11 jan
Dawn Brothers
Merleyn, Nijmegen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Wie zei dat roots alleen maar retro kon zijn? De Dawn Brothers komen weliswaar met een tijdmachine uit de jaren zeventig maar de jonge honden hebben hun blik volledig op het heden en de toekomst gericht.

Op de gloednieuwe single ‘Sweet Love’ – een voorproefje van het tweede album – klinkt de band als een klassieke bolide, maar wel eentje met een moderne motor. De sixties en seventies zijn nog steeds het startpunt maar vanuit daar reist de band verder.

De pretentieloze Rotterdamse rockers geven plankgas zonder poespas met nieuwerwetse gitaar- en orgelsolo’s van ouderwetse kwaliteit. Dawn Brothers is een geoliede machine die met geen mogelijkheid tot stilstand te brengen is.

FOTO'S VAN The Dawn Brothers

Foto The Dawn Brothers te De Dijk - 16/12 - Paradiso Foto The Dawn Brothers te Once in a blue moon festival 2018 Foto The Dawn Brothers te DeWolff - 04/05 - Paradiso Foto The Dawn Brothers te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Dawn Brothers te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag Foto The Dawn Brothers te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 20 foto's van The Dawn Brothers

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST