concert: The Dawn Brothers in Rotown

DO.
11 OKT
THE DAWN BROTHERS 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA The Dawn Brothers
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets The Dawn Brothers in Rotown
Tickets The Dawn Brothers:
do 11 okt
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Wie zei dat roots alleen maar retro kon zijn? The Dawn Brothers arriveerden weliswaar met een tijdmachine uit de jaren zeventig, maar de jonge honden hebben hun blik inmiddels volledig op het heden – correctie: de toekomst – gericht! Op de gloednieuwe single Sweet Love, het veelbelovende voorproefje van het tweede album, klinkt de band als een klassieke bolide, maar wel eentje met een moderne motor. Hier begint daadwerkelijk een nieuwe dageraad, waarbij de sixties en seventies nog steeds het startpunt maar niet langer de bestemming vormen.

Wat die bestemming dan wel is? Nou, de meer dan 160 podia in binnen- en buitenland die de band de vorig jaar aandeed bijvoorbeeld. Daar gaven de pretentieloze Rotterdamse rockers plankgas zonder poespas, met nieuwerwetse gitaar- en orgelsolo’s van ouderwetse kwaliteit en shows waarin elk radertje bijdraagt aan een soepel lopende machine die met geen mogelijkheid tot stilstand te brengen is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Dawn Brothers

Foto The Dawn Brothers te Heartland Festival 2018 Foto The Dawn Brothers te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Dawn Brothers te DeWolff - 04/05 - Paradiso Foto The Dawn Brothers te DeWolff - 04/05 - Paradiso Foto The Dawn Brothers te Metropolis Festival 2017 Foto The Dawn Brothers te Heartland Festival 2018
 
Bekijk alle 20 foto's van The Dawn Brothers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS