concert: The Dawn Brothers in Simplon

VR.
14 DEC
THE DAWN BROTHERS Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2018
HOOFDPROGRAMMA The Dawn Brothers
VOORPROGRAMMA Hans Hannemann

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 14 december 2018.
Dat is 129 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Dawn Brothers in Simplon
DEZE The Dawn Brothers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 14 dec
Simplon, Groningen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Wie zei dat roots alleen maar retro kon zijn? The Dawn Brothers arriveerden weliswaar met een tijdmachine uit de jaren zeventig, maar deze jonge jeugdvrienden hebben hun blik inmiddels volledig op de toekomst gericht. Hun gloednieuwe single ‘Sweet Love’ is een veelbelovend voorproefje van het tweede album en heeft een klassieke sound maar wel met een moderne touch.

De band heeft vorig jaar al opgetreden op 160 podia in binnen- en buitenland. Daar gaven de pretentieloze Rotterdamse rockers plankgas zonder poespas, met nieuwerwetse gitaar- en orgelsolo’s van ouderwetse kwaliteit en shows waarin elk radertje bijdraagt aan een soepel lopende machine die met geen mogelijkheid tot stilstand te brengen is. Ook hier in Simplon zullen de bandleden, die haast weggelopen lijken te zijn uit een film van Quentin Tarantino, het publiek achterlaten in een stofwolk van soulvolle rock.

FOTO'S VAN The Dawn Brothers, Hans Hannemann

Foto The Dawn Brothers te Once in a blue moon festival 2018 Foto The Dawn Brothers te DeWolff - 04/05 - Paradiso Foto The Dawn Brothers te Metropolis Festival 2017 Foto The Dawn Brothers te Heartland Festival 2018 Foto The Dawn Brothers te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag Foto The Dawn Brothers te Metropolis Festival 2017
 
Bekijk alle 20 foto's van The Dawn Brothers
Bekijk alle 7 foto's van Hans Hannemann

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS