concert: Raphael Saadiq in Paradiso ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

MA.
29 OKT
RAPHAEL SAADIQ Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Raphael Saadiq

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 29 oktober 2018.
Dat is 293 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Vintage soul en r&b van hoog niveau. Zolang zanger en producer Raphael Saadiq muziek maakt, gaat de klassieke soul en r&b nooit verloren. Als bassist speelde hij in de kerk en op school, totdat hij na zijn middelbare schooltijd de kans kreeg om met Prince en Sheila E de ‘Parade Tour’ te doen. Na die tournee richtte Saadiq, Tony! Toni! Tone! op, dat eind jaren tachtig grote hits scoorde met het funky ‘Feels Good’ en het soulvolle ‘It Never Rains (in Southern California)’. Op het hoogtepunt van Tony! Toni! Tone! verliet Raphael de groep om solo verder te gaan. Hij maakte o.a. het album ‘Instant Vintage’ dat meteen voor vijf Grammy’s genomineerd werd. Wat opmerkelijk was aangezien Saadiq nog geen platencontract had bij een grote maatschappij.
Naast een solocarrière was Raphael korte tijd zeer succesvol met de groep Lucy Pearl en produceerde hij voor onder meer Macy Gray, TLC, The Roots en D’Angelo.

FOTO'S VAN Raphael Saadiq

Foto Raphael Saadiq te Bevrijdingsfestival Groningen 2011 Foto Raphael Saadiq te Bevrijdingsfestival Groningen 2011 Foto Raphael Saadiq te Bevrijdingsfestival Groningen 2011
 
Bekijk alle 3 foto's van Raphael Saadiq

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS