concert: Archie Faulks / Rue Royale in Rotown

DO.
18 OKT
ARCHIE FAULKS / RUE ROYALE 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Archie Faulks Rue Royale
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Archie Faulks / Rue Royale in Rotown
DEZE Archie Faulks / Rue Royale TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 18 okt
Rotown, Rotterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Het was een tijdje stil rondom indiefolkduo Rue Royale. Dit jaar maakt het echtpaar Brookln en Ruth Dekker een uitstekende comeback met het album In Parallel, waarbij de hulp van muzikant Sean Carey (Bon Iver, S. Carey) werd ingeroepen. De reden voor die vier jaar afwezigheid: Brookln en Ruth kregen een kind, en ouderschap verving in essentie het intensieve touren. Zoals de naam een beetje verraadt, reflecteert In Parallel een periode waarin vriendschappen vervagen en nieuwe impressies boven kwamen drijven.

Eenmaal terug in de studio kon In Parallel niet anders dan afwijken van werk uit het verleden, want de wereld is sinds 2014 behoorlijk vreemder geworden. Met hulp van Carey's inventieve geluidsabstracties worden de onberispelijke liedjes verder uitgediept. Nog altijd klinkt Rue Royale wonderschoon, maar er is meer dan ooit ruimte voor spanning en impulsiviteit.

FOTO'S VAN Rue Royale

Foto Rue Royale te Rue Royale - 11/1 - Poppodium EKKO Foto Rue Royale te Rue Royale - 11/1 - Poppodium EKKO Foto Rue Royale te Rue Royale - 15/3 - EKKO Foto Rue Royale te Rue Royale - 13/9 - Paradijskerk Foto Rue Royale te Rue Royale - 13/9 - Paradijskerk Foto Rue Royale te Rue Royale - 17/3 - EKKO
 
Bekijk alle 27 foto's van Rue Royale

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS