cabaret: Daniel Arends - Meer van hetzelfde in Cultura op DONDERDAG 07 FEBRUARI 2019

  DO.
07 FEB
DANIEL ARENDS - MEER VAN HETZELFDE Theaterzaal Cultura, Ede
2019
 
Hoofdprogramma Daniël Arends
Toegang € 20,-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 07 februari 2019.
Dat is 1877 dagen geleden.

Extra informatie

Daar ben ik weer lieve mensen. Met mijn cynische grappen, quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van mij gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Veel plezier met Meer van hetzelfde (Deel 1).

Het NRC over zijn vorige voorstelling De Afterparty: “Arends zit deze voorstelling in een onweerstaanbare flow. Hij wil het hart van het woord ‘gezellig’ naar buiten trekken, de huid van de letters schrapen, het woord onder zijn voeten vertrappelen en het dan voor de zekerheid in de fik steken.” Daniël Arends: schurend eerlijk, verbaal agressief, intrigerend en charmant.

Route naar Cultura

Locatie: Cultura, Molenstraat 45 in Ede. Per trein: naar station Ede-Wageningen of Ede-Centrum. Vanaf station Ede-Wageningen: buslijn 3, 4 richting Veldhuizen Na ca. 5 min. uitstappen op halte Markt, grenzend aan de Molenstraat, waar u Cultura..

Bekijk complete route naar Cultura Ede
 

FOTO'S VAN Daniël Arends

Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark
 
Bekijk alle 3 foto's van Daniël Arends

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden