concert: Anneke van Giersbergen -Inchecken in Cultura

ZA.
19 JAN
ANNEKE VAN GIERSBERGEN -INCHECKEN Theaterzaal, 20:15 uur Cultura, Ede
2019
HOOFDPROGRAMMA Anneke van Giersbergen
TOEGANG € 20,-

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 januari 2019.
Dat is 239 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Als frontvrouw van metalband The Gathering kreeg ze in de jaren negentig wereldwijd erkenning, maar muzikaal is Anneke altijd haar grenzen blijven verkennen. Met haar kraakheldere stem betovert ze zowel liefhebbers van akoestische luisterliedjes, als metalheads. Anneke vloog voor optredens de hele wereld over. Buenos Aires, Beiroet, Chicago, Helsinki, ze trad op in meer dan 40 landen en geniet nog steeds van het onderweg zijn.

Ze vertelt anekdotes en vertolkt, samen met gitarist Ferry Duijsens, akoestische uitvoeringen van songs uit haar 25- jarige carrière. Een feest van herkenning voor haar vaste volgers en een verrassende kennismaking voor nieuw publiek.

FOTO'S VAN Anneke van Giersbergen

Foto Anneke van Giersbergen te Tim Bowness Band & Anneke van Giersbergen - 31/05 - Boerderij Foto Anneke van Giersbergen te The Darkest Tour: Filth Fest - 3/12 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Tim Bowness Band & Anneke van Giersbergen - 31/05 - Boerderij Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Tim Bowness Band & Anneke van Giersbergen - 31/05 - Boerderij
 
Bekijk alle 27 foto's van Anneke van Giersbergen

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS