concert: Anneke van Giersbergen -Inchecken in Cultura

ZA.
19 JAN
ANNEKE VAN GIERSBERGEN -INCHECKEN Theaterzaal, 20:15 uur Cultura, Ede
2019
HOOFDPROGRAMMA Anneke van Giersbergen
TOEGANG € 20,-

EXTRA INFORMATIE

Als frontvrouw van metalband The Gathering kreeg ze in de jaren negentig wereldwijd erkenning, maar muzikaal is Anneke altijd haar grenzen blijven verkennen. Met haar kraakheldere stem betovert ze zowel liefhebbers van akoestische luisterliedjes, als metalheads. Anneke vloog voor optredens de hele wereld over. Buenos Aires, Beiroet, Chicago, Helsinki, ze trad op in meer dan 40 landen en geniet nog steeds van het onderweg zijn.

Ze vertelt anekdotes en vertolkt, samen met gitarist Ferry Duijsens, akoestische uitvoeringen van songs uit haar 25- jarige carrière. Een feest van herkenning voor haar vaste volgers en een verrassende kennismaking voor nieuw publiek.

FOTO'S VAN Anneke van Giersbergen

Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013
 
Bekijk alle 24 foto's van Anneke van Giersbergen

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS