concert: Jacqueline Govaert - Zo zit dat dus ook in Cultura

ZA.
15 DEC
JACQUELINE GOVAERT - ZO ZIT DAT DUS OOK Theaterzaal, 20:15 uur Cultura, Ede
2018
HOOFDPROGRAMMA Jacqueline Govaert
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Jacqueline Govaert - Zo zit dat dus ook in Cultura
Tickets Jacqueline Govaert - Zo zit dat dus ook:
za 15 dec
Cultura, Ede
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

Jacqueline en het theater bleken in 2015 een gouden match te zijn. Na haar eerste voorstelling ‘Zo zit dat dus’ is er nu het vervolg: ‘Zo zit dat dus ook’. Jacqueline Govaert heeft een prachtig nieuw album ‘Lighthearted Years’ en staat te popelen om terug op de theaterplanken te staan. “Er is opnieuw zoveel te vertellen over de nieuwe songs, of over oude songs die ondertussen iets heel anders zijn gaan betekenen. Over het leven überhaupt, wat steeds zo verandert en waar ik wat van probeer te begrijpen door erover te schrijven.”

Uit de pers: “Dan dimt het licht, zingt zij haar liedjes en toont ze aan tot de top van de vrouwelijke singer-songwriters in Nederland te behoren.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Jacqueline Govaert

Foto Jacqueline Govaert te Top 2000 in concert Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 14/11 - Mezz Foto Jacqueline Govaert te International Festival of Technology 2015 Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 25/5 - 013 Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 16/02 - TivoliVredenburg Foto Jacqueline Govaert te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014
 
Bekijk alle 158 foto's van Jacqueline Govaert

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS