concert: Jacqueline Govaert - Zo zit dat dus ook in Cultura

ZA.
15 DEC
JACQUELINE GOVAERT - ZO ZIT DAT DUS OOK Theaterzaal, 20:15 uur Cultura, Ede
2018
HOOFDPROGRAMMA Jacqueline Govaert
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jacqueline Govaert - Zo zit dat dus ook in Cultura
DEZE Jacqueline Govaert - Zo zit dat dus ook TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 15 dec
Cultura, Ede
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

Jacqueline en het theater bleken in 2015 een gouden match te zijn. Na haar eerste voorstelling ‘Zo zit dat dus’ is er nu het vervolg: ‘Zo zit dat dus ook’. Jacqueline Govaert heeft een prachtig nieuw album ‘Lighthearted Years’ en staat te popelen om terug op de theaterplanken te staan. “Er is opnieuw zoveel te vertellen over de nieuwe songs, of over oude songs die ondertussen iets heel anders zijn gaan betekenen. Over het leven überhaupt, wat steeds zo verandert en waar ik wat van probeer te begrijpen door erover te schrijven.”

Uit de pers: “Dan dimt het licht, zingt zij haar liedjes en toont ze aan tot de top van de vrouwelijke singer-songwriters in Nederland te behoren.”

FOTO'S VAN Jacqueline Govaert

Foto Jacqueline Govaert te Tuckerville 2018 Foto Jacqueline Govaert te Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert 29/12 Tivoli Vredenburg Foto Jacqueline Govaert te Top 2000 in concert Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 8/10 - Tivoli Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 30/8 - Artis
 
Bekijk alle 173 foto's van Jacqueline Govaert

GERELATEERD NIEUWS