concert: Faces on TV in Cactus Muziekcentrum op ZATERDAG 10 NOVEMBER 2018

  • Faces on TV
    Grasnapolsky 2015
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
10 NOV
FACES ON TV Cactus Club @ MaZ, 20:00 uur Cactus Muziekcentrum, Brugge
2018
Hoofdprogramma Faces on TV
Toegang €16/€19

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 10 november 2018.
Dat is 1966 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De naam Jasper Maekelberg veroorzaakt al geruime tijd grote buzz binnen de Belpop. Als producer en mixer bepaalde hij mee de sound van o.a. Bazart, Tsar B en Warhola, als muzikant speelde hij in Amongster en is hij de rechterhand van Maarten Devoldere in Warhaus. En nu is er ook de langverwachte debuutplaat van zijn soloproject Faces On TV, op kwaliteitslabel Unday. Radiohits als ‘The Image of Boy Wonder’ hoorde je waarschijnlijk al passeren.

‘Night Funeral’ is zoals de titel al verklapt een sensuele, bij momenten donkere nachtplaat geworden waarop de producer en muzikant Maekelberg de songwriter Maekelberg inkleedt in een zwoel palet van exotische instrumenten, tribale ritmes en filmische r&b. Een tijdloos album dat iedereen gehoord moet hebben en met dergelijk uitgebreid instrumentarium de lat meteen hoog legt voor de liveshows van de groep.

Foto's van Faces on TV

Foto Faces on TV te Central Park 2019 Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Grasnapolsky 2015 Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Central Park 2019 Foto Faces on TV te Balthazar - 07/03 - AFAS Live
 
Bekijk alle 18 foto's van Faces on TV

Gerelateerd nieuws