concert: JW Roy & The Royal Family in Hedon

VR.
19 OKT
JW ROY & THE ROYAL FAMILY Kleine zaal, 21:00 uur Hedon, Zwolle
2018
HOOFDPROGRAMMA JW Roy
VOORPROGRAMMA Lea Kliphuis

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 19 oktober 2018.
Dat is 213 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets JW Roy & The Royal Family in Hedon
DEZE JW Roy & The Royal Family TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 19 okt
Hedon, Zwolle
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Afgelopen jaar was het 20 jaar geleden dat JW Roy zijn eerste album uitbracht. Hij vierde dat met een speciaal concert in een uitverkochte Effenaar. Tevens presenteerde hij daar zijn nieuwe album ‘A Room Full Of Strangers’. ‘A Room Full Of Strangers is een album dat varieert van uiterste breekbare songs tot dampende rock-’n-roll, southern soul, roots-rock en een lichte vleug psychedelica.

Met zijn vaste band The Royal Family (bestaande uit Roel Spanjers, Cok van Vuuren, Judith Renkema en Rob Wijtman) creëert hij een brede americana sound hier, thematisch verdeeld in liefde en verdriet en een altijd doorgaande zoektocht naar verandering en vooruitgang.’ JW Roy wordt alom gezien als de Americana vertolker van Nederland. Tijdens deze tour speelt hij met zijn band zijn nieuwe nummers, zijn oude hits en klassiekers uit het Americana-oeuvre.

FOTO'S VAN JW Roy, Lea Kliphuis

Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te Tuckerville 2017 Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling
 
Bekijk alle 16 foto's van JW Roy

GERELATEERD NIEUWS