concert: Blaudzun / Luka in Doornroosje

DO.
01 NOV
BLAUDZUN / LUKA Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Blaudzun Luka
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Blaudzun / Luka in Doornroosje
DEZE Blaudzun / Luka TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 01 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

De dikke vierkante bril, het gitzwarte sluikhaar en dito baard, zijn brede gestalte: Johannes Sigmond alias Blaudzun is een imposante verschijning. De bezwerende muziek, groots vertolkte liedjes, verbloemd met een rijke instrumentatie en zijn stem zijn uit duizenden te herkennen.

Mede dankzij doorbraakalbum ‘Heavy Flowers’ en opvolger ‘Promises Of No Man’s Land’ schopte Blaudzun het tot een van de meest geliefde artiesten en graag geziene gast in clubs en op festivals. De Arnhemmer heeft een unieke, eigen twist weten te geven aan het pop-rock genre.

Met het derde, en in omvang grootste, deel van zijn albumtrilogie “Jupiter” in aantocht trekt Blaudzun met zijn band dit najaar de clubs weer in. Een optreden van de eigenzinnige muzikant zorgt altijd voor momenten die je nog een lange tijd zult herinneren.

FOTO'S VAN Blaudzun, Luka

Foto Blaudzun te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Blaudzun te Blaudzun - 24/1 - Tivoli Vredenburg Foto Blaudzun te Blaudzun - 10/3 - Patronaat Foto Blaudzun te Wende's Kaleidoscoop Foto Blaudzun te Beeckestijn Pop 2012 Foto Blaudzun te Festival deBeschaving 2014
 
Bekijk alle 253 foto's van Blaudzun
Bekijk alle 7 foto's van Luka

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS