concert: Paul Carrack in Theater de Spiegel

MA.
15 OKT
PAUL CARRACK Rabozaal, 20:15 uur Theater de Spiegel, Zwolle ( Hedon )
2018
HOOFDPROGRAMMA Paul Carrack
TOEGANG €35,00

EXTRA INFORMATIE

Paul Carrack is een van de beste Britse singer-songwriters aller tijden en komt in oktober 2018 naar Zwolle! De Britse alleskunner, die door de jaren heen een succesvolle solocarrière heeft opgebouwd met heuse evergreens als I Need You en Dedicated, is vooral ook bekend als bandlid van Mike & The Mechanics en van zijn vele samenwerkingen met onder meer The Eagles, Elton John, The Smiths, Roxy Music en Eric Clapton.

Carrack, ook wel "The Man with the Golden Voice” genoemd, maakt midden jaren zeventig voor het eerst internationaal faam als tekstschrijver en bandlid van pubrock-formatie Ace. Daarnaast is hij sessiemuzikant bij The Pretenders, The Smiths en Roxy Music en bouwt hij vanaf begin jaren tachtig aan zijn solocarrière.

FOTO'S VAN Paul Carrack

Foto Paul Carrack te Paul Carrack - 25/05 - Metropool Foto Paul Carrack te Bospop 2014 - dag 2 Foto Paul Carrack te Paul Carrack - 11/7 - Hedon Foto Paul Carrack te Bospop 2018 Foto Paul Carrack te Bevrijdingspop Haarlem 2007 Foto Paul Carrack te Paul Carrack - 25/05 - Metropool
 
Bekijk alle 41 foto's van Paul Carrack

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS