concert: Jamai in Tolhuistuin op ZONDAG 16 DECEMBER 2018 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jamai
    Holland Zingt Hazes 2023 - 10/03 - Ziggo Dome
    © Peter in ´t Hout
  • Jamai
    Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome
    © Peter in ´t Hout


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jamai in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
16 DEC
JAMAI Club, 21:00 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2018
Hoofdprogramma Jamai

EXTRA INFORMATIE

Vijftien jaar na het winnen van Idols is de zanger en musicalster terug met langverwacht tweede album.
Een nieuw album van Jamai Loman: dat heeft even mogen duren. Want na zijn titelloze album uit 2003 verschenen er enkel nog losse nummers van de eerste Idols-winnaar ooit. Vijftien jaar later heeft de nu 33-jarige zanger ook erg veel ervaring opgedaan met het acteren in musicals. Jamai is niet meer de jongen van 17 jaar die Idols won: "Ik snap dat het beeld van toen nog bij veel mensen op het netvlies staat. Het was een bepalend moment voor mijn leven. Maar inmiddels zijn we wel vijftien jaar verder." Het album 'Genoeg Te Doen' is een luisterplaat geworden, met ruimte voor dansbare gezelligheid, maar vooral voor veel sfeer. Teksten zijn oprecht, serieus, actueel en puur.

Foto's van Jamai

Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Disney 100 in concert - 28/12 - Ziggo Dome Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling
 
Bekijk alle 32 foto's van Jamai

Gerelateerd nieuws