concert: Maaike Ouboter + Anna Rune in Rotown

WO.
21 NOV
MAAIKE OUBOTER + ANNA RUNE 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Maaike Ouboter
VOORPROGRAMMA Anna Rune
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Maaike Ouboter + Anna Rune in Rotown
Tickets Maaike Ouboter + Anna Rune:
wo 21 nov
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Al vanaf het begin van haar loopbaan is singer-songwriter Maaike Ouboter een open boek. Ze vertolkte Dat Ik Je Mis, een breekbaar nummer over haar overleden ouders, op een talentenjacht en werd hierdoor op slag bekend. Dat is natuurlijk een bitterzoete situatie, en logischerwijs moest Ouboter bij de opvolger van En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt verder kijken dan haar eigen leefwereld.

Een groot deel van het vandaag uitgekomen album Vanaf Nu Is Het Van Jou is geïnspireerd op ontmoetingen met andere mensen. “Want íedereen heeft een verhaal. En dat wilde ik horen, en ontdekken wat het met mij zou doen.” Ouboter verwerkte de verhalen, maakte ze zich eigen en is nu klaar om ze weer door te geven.

FOTO'S VAN Maaike Ouboter, Anna Rune

Foto Maaike Ouboter te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Maaike Ouboter te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 29 foto's van Maaike Ouboter
Bekijk alle 24 foto's van Anna Rune

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS