concert: Memphis Maniacs in P60

ZA.
27 OKT
MEMPHIS MANIACS 20:30 uur P60, Amstelveen
2018
HOOFDPROGRAMMA Memphis Maniacs
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Memphis Maniacs in P60
DEZE Memphis Maniacs TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 27 okt
P60, Amstelveen
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Memphis Maniacs bewijst al jaren het schijnbaar onmogelijke: met een uitgekiende combinatie van hits kan een onwaarschijnlijk goed feest gebouwd worden - en dat doen ze dan ook met verve. Ook de productiviteit van het collectief laat niks te wensen over. Elk jaar weer imponeren de 'Meesters van de Mashup' menig podium, festival, club, bar en zaal met hun innoverende en verrassende show bomvol hagelverse creaties.

Vanavond komt het collectief naar P60 met hun ingenieuze spektakelshow. De Maniacs vernieuwen telkens weer en blijven elk publiek verbazen met hun gepassioneerde performance. Er zijn verschillende groepen die leuke medleys maken, maar de kunst van de ware live mashup wordt enkel beheerst door deze muzikale tovenaars.

FOTO'S VAN Memphis Maniacs

Foto Memphis Maniacs te Paaspop 2016 - Vrijdag Foto Memphis Maniacs te Paaspop Schijndel 2008 Foto Memphis Maniacs te Torenpop 2011 Foto Memphis Maniacs te Festyland 2013 Foto Memphis Maniacs te Torenpop 2011 Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 16/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 115 foto's van Memphis Maniacs

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS