concert: K's Choice in Stadsschouwburg Nijmegen

WO.
23 JAN
K'S CHOICE Waalzaal, 20:00 uur Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen ( Doornroosje )
2019
HOOFDPROGRAMMA K's Choice
TOEGANG 30,50

EXTRA INFORMATIE

K’s Choice heeft onlangs de 25 kaarsen op zijn carrièretaart uitgeblazen, maar de muzikale honger van Sarah en Gert Bettens is nog lang niet gestild. Na een indrukwekkende reeks van verjaardagsconcerten op rockpodia en keren ze terug naar een akoestische setting waar hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen.

Broer en zus begonnen in de jaren 90 met z’n tweetjes op een klein podium. Nu keren ze voor het allereerst terug naar deze basisopstelling als duo voor een avondvullend programma. Ze spelen songs uit het eigen K’s Choice repertoire, maar ook nummers van de muzikale helden die hun smaak en muzikale hebben bepaald. De tour is een terugkeer naar de roots, maar vormt ongetwijfeld ook de voorloper van een nieuw studio-album.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert gaat op zondag 12 mei 2019 10:00 van start.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN K's Choice

Foto K's Choice te K's Choice - 07/11 - Melkweg Foto K's Choice te K's Choice - 6/12 - Effenaar Foto K's Choice te Bryan Adams - 12/08 - Strijp-S Foto K's Choice te K's Choice - 19/09 - Metropool Foto K's Choice te K's Choice - 07/11 - Melkweg Foto K's Choice te Huntenpop 2018
 
Bekijk alle 170 foto's van K's Choice

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS