concert: My Baby in Doornroosje

VR.
26 OKT
MY BABY Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA My Baby
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets My Baby in Doornroosje
DEZE My Baby TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 26 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Psychedelische, shamanistische, hypnotiserende dance dub blues, er zijn weinig andere manieren om MY BABY te omschrijven. De band heeft een unieke draai gevonden om de muziek een rituele, sferische vibe mee te geven die magische concerten tot gevolg heeft.

MY BABY is een samensmelting van Nederlands en Nieuw-Zeelands bloed. Geboren uit de liefde voor fingerpickin’ gitaren, voodoo, roots, funk, gospel en swampy Southern’ blues. Het nieuwste album ‘Prehistorci Rhythm’ is een spirituele reis door de tijd. De band haalt de inspiratie en mojo uit een een bovenkamer tussen kalebassen, lapsteels en dobro’s, omringd door tandeloze wijsgeren en eeuwen aan muzikale tradities. MY BABY is een visioen, een muze. Ze spreekt in hypnotiserende repeterende ritmes en glijdende slides en weet dit te vertalen in een zinderende live show.

FOTO'S VAN My Baby

Foto My Baby te Paaspop Schijndel 2018 - Zondag Foto My Baby te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto My Baby te My Baby - 25/11 - Hedon Foto My Baby te Zwarte Cross 2015 - Zaterdag Foto My Baby te Once Upon A Time In The West 2016 Foto My Baby te My Baby - 7/12 - Paradiso
 
Bekijk alle 243 foto's van My Baby

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST