concert: My Baby in Doornroosje

VR.
26 OKT
MY BABY Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA My Baby
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets My Baby in Doornroosje
Tickets My Baby:
vr 26 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Psychedelische, shamanistische, hypnotiserende dance dub blues, er zijn weinig andere manieren om MY BABY te omschrijven. De band heeft een unieke draai gevonden om de muziek een rituele, sferische vibe mee te geven die magische concerten tot gevolg heeft.

MY BABY is een samensmelting van Nederlands en Nieuw-Zeelands bloed. Geboren uit de liefde voor fingerpickin’ gitaren, voodoo, roots, funk, gospel en swampy Southern’ blues. Het nieuwste album ‘Prehistorci Rhythm’ is een spirituele reis door de tijd. De band haalt de inspiratie en mojo uit een een bovenkamer tussen kalebassen, lapsteels en dobro’s, omringd door tandeloze wijsgeren en eeuwen aan muzikale tradities. MY BABY is een visioen, een muze. Ze spreekt in hypnotiserende repeterende ritmes en glijdende slides en weet dit te vertalen in een zinderende live show.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 11 mei 2018 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN My Baby

Foto My Baby te Festival de Beschaving 2016 Foto My Baby te Bospop 2017 - Zondag Foto My Baby te Dauwpop 2018 Foto My Baby te Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso Foto My Baby te My Baby - 7/12 - Paradiso Foto My Baby te Paaspop 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 231 foto's van My Baby

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS