concert: My Baby in Annabel op ZONDAG 28 OKTOBER 2018

  • MY BABY
    Zomerparkfeest 2017 - Zondag
    © Matthijs Mekking
  • MY BABY
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
28 OKT
MY BABY 19:30 uur Annabel, Rotterdam (door: Rotown )
2018
Hoofdprogramma MY BABY

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 28 oktober 2018.
Dat is 1978 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Overzicht tickets My Baby in Annabel
Tickets My Baby
DE VOLGENDE TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 28 okt
MY BABY
Annabel, Rotterdam
€ 21,50
zo 28 okt
MY BABY
Annabel, Rotterdam
€ 21,50

EXTRA INFORMATIE

MY BABY is op zijn zachtst gezegd een bijzondere band. Het Amsterdamse trio haalt inspiratie uit bijna alle stijlen en stromingen denkbaar, maar houdt het creatieve proces binnen een kleine kring. Alles leunt in MY BABY op de bijzondere synergie tussen drie rasmuzikanten: Cato van Dyck, haar broer Joost en Daniel Johnston (nee, niet die Daniel Johnston). Hierdoor krijgt de muziek gelijk iets elementairs, een soort persoonlijke flair die niet na te bootsen is.

Het vorige album Prehistoric Rhythm heeft wat dat betreft een grappige titel, want dit album klinkt gewoon als muziek uit de toekomst. Funk, dance, blues, samba, balkanfolk, pop, bhangra, reggaeton, dub, Afrobeat, hip hop, soul… schimmen van al deze stijlen hoor je ergens wel terug, maar strikt binnen de totaalvisie van de band. Alles wordt in de ketel gegooid, omgesmolten en losgelaten op het publiek als een soort voodooritueel. Het dwingend, het is spannend en de liedjes zijn stuk voor stuk briljant.

Foto's van MY BABY

Foto MY BABY te Zomerparkfeest 2017 - Zondag Foto MY BABY te My Baby - 24/11 - 013 Foto MY BABY te Pinkpop 2022 - Vrijdag Foto MY BABY te My Baby - 28/03 - Gebr. de Nobel Foto MY BABY te My Baby -23/12 - TivoliVredenburg Foto MY BABY te Kids 'n' Billies 2017
 
Bekijk alle 377 foto's van MY BABY

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest