concert: My Baby in Annabel

ZO.
28 OKT
MY BABY 19:30 uur Annabel, Rotterdam (door: Rotown)
2018
HOOFDPROGRAMMA My Baby
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Overzicht tickets My Baby in Annabel
Tickets My Baby
DE VOLGENDE TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 28 okt
MY BABY
Annabel, Rotterdam
€ 21,50
zo 28 okt
MY BABY
Annabel, Rotterdam
€ 21,50

EXTRA INFORMATIE

MY BABY is op zijn zachtst gezegd een bijzondere band. Het Amsterdamse trio haalt inspiratie uit bijna alle stijlen en stromingen denkbaar, maar houdt het creatieve proces binnen een kleine kring. Alles leunt in MY BABY op de bijzondere synergie tussen drie rasmuzikanten: Cato van Dyck, haar broer Joost en Daniel Johnston (nee, niet die Daniel Johnston). Hierdoor krijgt de muziek gelijk iets elementairs, een soort persoonlijke flair die niet na te bootsen is.

Het vorige album Prehistoric Rhythm heeft wat dat betreft een grappige titel, want dit album klinkt gewoon als muziek uit de toekomst. Funk, dance, blues, samba, balkanfolk, pop, bhangra, reggaeton, dub, Afrobeat, hip hop, soul… schimmen van al deze stijlen hoor je ergens wel terug, maar strikt binnen de totaalvisie van de band. Alles wordt in de ketel gegooid, omgesmolten en losgelaten op het publiek als een soort voodooritueel. Het dwingend, het is spannend en de liedjes zijn stuk voor stuk briljant.

FOTO'S VAN My Baby

Foto My Baby te Eurosonic Noorderslag 2016 - Woensdag Foto My Baby te Paaspop 2016 - Zaterdag Foto My Baby te Bluesrock Festival Tegelen 2015 Foto My Baby te Breda Barst 2017 Foto My Baby te Dauwpop 2018 Foto My Baby te Eurosonic Noorderslag 2016 - Woensdag
 
Bekijk alle 243 foto's van My Baby

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST