concert: Stathe Sessie: The Hazzah + Elsa Lester in Stathe op WOENSDAG 30 MEI 2018

  • The Hazzah
    Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
    © Joyce van Doorn
  • The Hazzah
    Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
    © Joyce van Doorn
WO.
30 MEI
STATHE SESSIE: THE HAZZAH + ELSA LESTER 20:30 uur Stathe, Utrecht
2018
Hoofdprogramma Elsa Lester The Hazzah

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 30 mei 2018.
Dat is 2130 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Vanavond weer een te gekke dubbele Stathe Sessie met The Hazzah en Elsa Lester.

== The Hazzah ==
The HAZZAH is een bandje dat voortkomt uit de liefde voor de muziek en voor elkaar. Ze hoorden de galmende geluiden uit Californië van vroeger en van nu en gaven er hun eigen draai aan. De muziek van The HAZZAH is puur, ongelikt en doordrongen van een eeuwige jeugdige energie. Klinkt als een dronken one night stand tussen The Black Lips en Allah-Las. Hun nieuwe EP, XEX, is ontstaan in de rauwe binnenstad van Den Haag en die ruwe randjes van de stad zijn terug te horen in de liedjes.

== Elsa Lester ==
Lisa van Kampen a.k.a. Elsa Lester, voorheen bekend als Great Profile, is een typische DIY-artiest. De tong is geestig en scherp, de muziek no-nonsens, slacker en onstuimig. Ze verrast als jongedame en kreeg al snel bijval van 3voor12 Flevoland, Birp! en The Revue. Op 31 Maart 2017 kwam haar album "Stress Relief" uit en dit jaar verschijnt de opvolger in de vorm van een EP.

Foto's van The Hazzah

Foto The Hazzah te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto The Hazzah te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto The Hazzah te Festival Aangeschoten Wild 2018 Foto The Hazzah te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto The Hazzah te Festival Aangeschoten Wild 2018 Foto The Hazzah te Festival Aangeschoten Wild 2018
 
Bekijk alle 9 foto's van The Hazzah