concert: Royal Wood / Tiny Ruins in Hedon ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
06 SEP
ROYAL WOOD / TINY RUINS Kleine zaal, 21:00 uur Hedon, Zwolle
2018
HOOFDPROGRAMMA Royal Wood Tiny Ruins

EXTRA INFORMATIE

Tiny Ruins is een band afkomstig uit New Zeeland en geconcentreerd rondom de songwriter Hollie Fullbrook die om haar muziek nog meer kracht te geven koos voor een bandsamenstelling met twee ondersteunende bandleden. Haar geluid wat raakvlakken heeft met artiesten als Nick Drake, Mazzy Star en Nico. Twee albums zijn er al, de langverwachte derde moet later dit jaar nog verschijnen.

ROYAL WOOD
Songwriter Royal Wood ervoer groot verdriet bij het overlijden van zijn vader en vond in hetzelfde jaar zijn grote liefde waar hij in datzelfde jaar nog mee in het huwelijksbootje stapte.. Al deze emoties neemt hij mee op zijn album Ever After The Farewell die hij opnam bij producer Jamie Scott. Royal Wood is overduidelijk een grote liefhebber van The Beatles, de invloeden van Lennon en McCartney op zijn muziek zijn duidelijk te horen. Niet voor niks dat deze songwriter het album opnam met dezelfde mengtafel als The Beatles.

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS