concert: The Magic Gang + Blue Marble in Rotown

WO.
10 OKT
THE MAGIC GANG + BLUE MARBLE 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA The Magic Gang
VOORPROGRAMMA Blue Marble
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Magic Gang + Blue Marble in Rotown
DEZE The Magic Gang + Blue Marble TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 10 okt
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Na vier jaar samen bevindt The Magic Gang zich plotseling in de voorhoede van doorbrekende gitaarbands. Genomineerd voor Best New Artist tijdens de NME Awards, heeft het jonge kwartet al in Engeland radiohits gescoord en getourd met onder andere Wolf Alice en Sundara Karma. Met twee onafhankelijk uitgebrachte EPs, tours naar alle uithoeken van Groot-Brittannië en daarbuiten trokken ze de aandacht van The Maccabees-gitarist Felix White, die hen voor het eerst aanschouwde als voorprogramma van Wolf Alice.

Het titelloze debuutalbum van The Magic Gang is een verzameling boordevol opzwepende pophooks, zoete vocale harmonieën en jeugdige uitbundigheid, met knipoogjes naar Beach Boys, The Kinks, Weezer en Pavement. In een tijd waarin de gitaarbands weer buitenbeentjes zijn, inspireert The Magic Gang met toewijding en bravoure in gelijke mate. Een magische Rotown-avond staat dus zo goed als in de sterren geschreven.

FOTO'S VAN Blue Marble

Foto Blue Marble te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Blue Marble te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Blue Marble te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
 
Bekijk alle 3 foto's van Blue Marble