concert: This Is Jackson's THRILLER in Neushoorn op ZATERDAG 02 FEBRUARI 2019

  • This Is Jackson
    This Is Jackson - Thriller - 08/02 - Hedon
    © Filip Heidinga
  • This Is Jackson
    This Is Jackson - Thriller - 08/02 - Hedon
    © Filip Heidinga
ZA.
02 FEB
THIS IS JACKSON'S THRILLER Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2019
Hoofdprogramma This Is Jackson

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 februari 2019.
Dat is 1881 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets This Is Jackson's THRILLER in Neushoorn
DEZE This Is Jackson's THRILLER TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 02 feb
Neushoorn, Leeuwarden
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

Shamone! In 2019 is het tien jaar geleden dat The King of Pop is overleden, maar Michael Jackson zijn muziek leeft nog steeds en dat is tijdens This is Jackson's THRILLER niet anders.

Tijdens deze clubtour van de negenkoppige tributeband staat een van de meest iconische platen van Michael Jackson centraal: het in 1982 verschenen Thriller! Volledig in de sfeer van de clip van het gelijknamige nummer is het podium aangekleed in spooky Halloween-stijl en ondersteund door vette visuals. Alle nummers van de plaat, zoals Billy Jean, Beat It en Thriller komen voorbij, maar ook de overige hits van The King of Pop mogen natuurlijk niet ontbreken. This is Jackson met zanger Monty Wells wordt aangevuld door vier topdansers en tweevoudig finalist van Turkeys Got Talent, Fatih Kilci. Samen brengen ze al sinds 2016 een ode aan Michael Jackson; dichterbij the real thing kom je niet. Hee-Hee!

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert

Foto's van This Is Jackson

Foto This Is Jackson te This Is Jackson - Thriller - 08/02 - Hedon Foto This Is Jackson te This Is Jackson - Thriller - 08/02 - Hedon Foto This Is Jackson te This Is Jackson - Thriller - 08/02 - Hedon Foto This Is Jackson te This Is Jackson - Thriller - 08/02 - Hedon Foto This Is Jackson te This Is Jackson - Thriller - 08/02 - Hedon Foto This Is Jackson te This Is Jackson - Thriller - 08/02 - Hedon
 
Bekijk alle 12 foto's van This Is Jackson

Gerelateerd nieuws