concert: Curtis Harding / Roufaida in Doornroosje

ZO.
04 NOV
CURTIS HARDING / ROUFAIDA Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Curtis Harding Roufaida
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Curtis Harding / Roufaida in Doornroosje
DEZE Curtis Harding / Roufaida TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 04 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Curtis Harding is een soulman in hart en nieren en werkte al samen met Outkast en Cee Lo Green toen hij Cole Alexander van The Black Lips ontmoette. De twee mannen delen een passie voor vintage soulmuziek en besloten om samen muziek te maken. Een onwaarschijnlijke combinatie, een garagerocker en een soulzanger, maar het resultaat is bijzonder: Hardings debuutalbum ‘Soul Power’.

‘Face Your Fear’, zijn tweede plaat, verscheen vorig jaar en werd geproduceerd door Danger Mouse en Sam Cohen. Ook op dit album komen zijn talenten prachtig naar voren: zijn beweeglijke tegen de mix van stijlen als soul, rhythm & blues en rock. Hier en daar doen zijn nummers je denken aan Curtis Mayfield en James Brown. Curtis Harding grijpt dan ook terug naar de soul van weleer, maar hij doet dat met respect en weet er zijn eigen draai aan te geven.

FOTO'S VAN Curtis Harding, Roufaida

Foto Curtis Harding te Le Guess Who? 2014 Foto Curtis Harding te Curtis Harding - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Curtis Harding te Le Guess Who? 2014 Foto Curtis Harding te Curtis Harding - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Curtis Harding te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Curtis Harding te Lowlands 2015 - vrijdag
 
Bekijk alle 31 foto's van Curtis Harding

GERELATEERD NIEUWS