concert: Curtis Harding in Doornroosje

ZO.
04 NOV
CURTIS HARDING Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Curtis Harding
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Curtis Harding in Doornroosje
Tickets Curtis Harding:
zo 04 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Curtis Harding is een soulman in hart en nieren en werkte al samen met Outkast en Cee Lo Green toen hij Cole Alexander van The Black Lips ontmoette. De twee mannen delen een passie voor vintage soulmuziek en besloten om samen muziek te maken. Een onwaarschijnlijke combinatie, een garagerocker en een soulzanger, maar het resultaat is bijzonder: Hardings debuutalbum ‘Soul Power’.

‘Face Your Fear’, zijn tweede plaat, verscheen vorig jaar en werd geproduceerd door Danger Mouse en Sam Cohen. Ook op dit album komen zijn talenten prachtig naar voren: zijn beweeglijke tegen de mix van stijlen als soul, rhythm & blues en rock. Hier en daar doen zijn nummers je denken aan Curtis Mayfield en James Brown. Curtis Harding grijpt dan ook terug naar de soul van weleer, maar hij doet dat met respect en weet er zijn eigen draai aan te geven.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 25 april 2018 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Curtis Harding

Foto Curtis Harding te North Sea Jazz 2015 - Zondag Foto Curtis Harding te Curtis Harding - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Curtis Harding te North Sea Jazz 2015 - Zondag Foto Curtis Harding te Curtis Harding - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Curtis Harding te Curtis Harding - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Curtis Harding te Le Guess Who? 2014
 
Bekijk alle 31 foto's van Curtis Harding

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS