concert: Uncle Acid & The Deadbeats in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

VR.
16 NOV
UNCLE ACID & THE DEADBEATS Concertzaal, 20:00 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam ( Paradiso )
2018
VOORPROGRAMMA L.A. Witch
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Uncle Acid & The Deadbeats in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
Tickets Uncle Acid & The Deadbeats:
vr 16 nov
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 20,43

EXTRA INFORMATIE

Cult-fuzzband. Uncle Acid and the Deadbeats is in minder dan tien jaar uitgegroeid tot cultband in de psychedelische rock. De Britten werden door Metal Blade omschreven als "de band van Alice Cooper die aan het jammen is met de vroege Black Sabbath en The Stooges." Wie luistert naar de muziek van het viertal kan dat beamen. Het zware geluid van Uncle Acid roept alle demonen op die voor het laatst gezien waren in de jaren '60 en '70. Fuzzy, jankende gitaren zijn er in overvloed en op het vijfde album dat deze herfst verschijnt zal dat niet anders zijn.
Voor een band met de naam L.A. Witch maken ze hun verwachtingen goed waar: de dames maken duistere, mysterieuze muziek, sterk beïnvloed door psychedelica. De band haalt inspiratie uit Nirvana, vrouwelijke alternative muziek uit de jaren ’90 en oldschool horrorfilms. Verwacht een David Lynch-achtige trip met rauwe garagerock van deze all-female band.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Uncle Acid & The Deadbeats, L.A. Witch

Foto Uncle Acid & The Deadbeats te Roadburn 2013 Foto Uncle Acid & The Deadbeats te Black Sabbath - 28/11 - Ziggo Dome Foto Uncle Acid & The Deadbeats te Black Sabbath - 28/11 - Ziggo Dome Foto Uncle Acid & The Deadbeats te Roadburn 2013 Foto Uncle Acid & The Deadbeats te Roadburn 2013 Foto Uncle Acid & The Deadbeats te Black Sabbath - 28/11 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 6 foto's van Uncle Acid & The Deadbeats

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN