concert: Wooden Shjips in Tolhuistuin op DINSDAG 04 SEPTEMBER 2018

  • Wooden Shjips
    Le Guess Who? 2013 - dag 4
    © Tim van Veen
  • Wooden Shjips
    Le Guess Who? 2013 - dag 4
    © Tim van Veen
DI.
04 SEP
WOODEN SHJIPS Club, 20:00 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2018
Hoofdprogramma Wooden Shjips

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 04 september 2018.
Dat is 2033 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Wooden Shjips in Tolhuistuin
DEZE Wooden Shjips TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 04 sep
Tolhuistuin, Amsterdam
€ 17,02

EXTRA INFORMATIE

Manische muziek die primitieve driften losmaakt, met stuwende ritmes, psychedelisch gitaargeweld, een hysterisch orgel en bezeten zang. Wooden Shjips werd in 2003 bij elkaar gescharreld door Ripley Johnson, ook bekend als de helft van Moon Duo, met als doel om innovatieve en obscure muziek te maken. Om dit te bereiken drukte hij bijvoorbeeld een bassist een saxofoon in handen, om zo een verrassend resultaat te krijgen. Zo houdt Johnson de band, die verder uit Omar Ahsanuddin, Dusty Jermier en Nash Whalen bestaat, al jaren bijeen.
De eerste plaat die ter perse ging werd niet verkocht, maar cadeau gedaan, wat geen geld opleverde maar wel een goede recensie in Rolling Stone. Daardoor kon het schip de haven verlaten en op weg gaan naar meer succes. De muziek is verpletterend, voor hen die van geestverruimende rock houden, maar houdt ook een zomers en fris karakter, zeker bij het nieuwere materiaal.

Foto's van Wooden Shjips

Foto Wooden Shjips te Le Guess Who? 2013 - dag 4 Foto Wooden Shjips te Le Guess Who? 2013 - dag 4 Foto Wooden Shjips te Le Guess Who? 2013 - dag 4 Foto Wooden Shjips te Le Guess Who? 2013 - dag 4 Foto Wooden Shjips te Le Guess Who? 2013 - dag 4 Foto Wooden Shjips te Le Guess Who? 2013 - dag 4
 
Bekijk alle 9 foto's van Wooden Shjips

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest