concert: Certain Animals in Rotown op VRIJDAG 07 SEPTEMBER 2018

  • Certain Animals
    Certain Animals - 07/09 - Rotown
    © Anja de Bruijn
  • Yasmine
    Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
    © Joyce van Doorn

Podiuminfo foto's van Certain Animals in Rotown

VR.
07 SEP
CERTAIN ANIMALS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
Hoofdprogramma Certain Animals
Voorprogramma Yasmine

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 07 september 2018.
Dat is 2056 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Certain Animals in Rotown
DEZE Certain Animals TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 07 sep
Rotown, Rotterdam
€ 9,00

EXTRA INFORMATIE

De mensheid heeft zichzelf sinds de prehistorie leren overleven en ontwikkelen met simpele als middelen hout, staal en steen. Dat zijn de elementen om de betere rock & roll te produceren. Het Rotterdamse Certain Animals draagt dat principe op de mouw; de eerste single Image – afgelopen jaar gepresenteerd in een uitverkocht V11 – is ijzersterk, steengoed en uit het betere hout gesneden. Psychedelisch, meerstemmig, melodieus en werkelijk alle kanten opvliegend.

Het bevlogen powertrio Thijs van Leeuwen (zang en gitaar), Niels-Jan van Dijk (bas en zang) en Kees Braam (drums en zang) heeft in een jaar tijd ontiegelijk veel meters gemaakt. Op nieuwe EP Down The Rabbit Hole reist Certain Animals via het gitaargeweld van de jaren '70 naar de psychedelica van de jaren '60... en hijst dit alles in een eigentijds jasje. Live vertaalt dit zich naar een energieke en muzikaal opzwepende show.

Foto's van Certain Animals, Yasmine

Foto Certain Animals te Certain Animals - 07/09 - Rotown Foto Certain Animals te Certain Animals - 07/09 - Rotown Foto Certain Animals te Certain Animals - 07/09 - Rotown Foto Certain Animals te Certain Animals - 07/09 - Rotown Foto Certain Animals te Festival Aangeschoten Wild 2018 Foto Certain Animals te Festival Aangeschoten Wild 2018
 
Bekijk alle 14 foto's van Certain Animals
Bekijk alle 8 foto's van Yasmine

Gerelateerd nieuws