concert: Damien Jurado in Schouwburg Odeon

ZA.
06 OKT
DAMIEN JURADO Hemminkzaal, 20:00 uur Schouwburg Odeon, Zwolle (door: Hedon)
2018
HOOFDPROGRAMMA Damien Jurado
VOORPROGRAMMA Brigid Mae Power
TOEGANG €22,00

EXTRA INFORMATIE

Waar begin je als je Damien Jurado moet omschrijven? Misschien wel bij zijn woonplaats Seattle want dat is eigenlijk wel essentieel voor de muziek en de carriere van Jurado. Seattle is de stad van Sub Pop, het label waar heel veel kwaliteitsmuziek op verscheen en dus ook Damien Jurado. Singer-songwriter maar wel eentje uit de sterke indierocktraditie. R.E.M maar dan zonder band.
Jurado is een ware meester in het gebruiken van samples die hij elders opneemt en met het experimenteren met verschillende bandopnames. Elke paar jaar verschijnt er wel een prachtig album die steeds meer richting de folk trekt. In mei verschijnt zijn nieuwe album The Horizon Just Laughed Out via Secret Canadian, weer zo'n kwaliteitslabel. Damien Jurado is een vaste gast op festivals als Primavera Sound in Barcelona en het Utrechtse fijnproeversfestival Le Guess Who? we zijn dan ook heel erg blij dat deze kwaliteitsmuzikant naar Zwolle komt.

FOTO'S VAN Damien Jurado, Brigid Mae Power

Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016
 
Bekijk alle 6 foto's van Damien Jurado

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST