concert: Yo La Tengo in Doornroosje

MA.
27 AUG
YO LA TENGO Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Yo La Tengo
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Yo La Tengo in Doornroosje
DEZE Yo La Tengo TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 27 aug
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Yo La Tengo is een van de meest geliefde en gerespecteerde bands uit de Verenigde Staten. Ze zijn van undergroundfavoriet uitgegroeid tot een band die vaak in één adem genoemd wordt met Sonic Youth, The Breeders en Teenage Fanclub.

Yo La Tengo bracht dit voorjaar ‘There is A Riot Going On’ uit, het vijftiende studioalbum verscheen op het befaamde Matador-label. De titel van het album is geleend van de welbekende funk klassieker van Sly & The Family Stone, die door de boze en gefrustreerde Sly is opgenomen kort na de heftige jaren zestig. De leden van Yo La Tengo zijn van mening dat we tegenwoordig in een vergelijkbare roerige tijd leven.

In plaats van angst, woede en wanhoop, kiest Yo La Tengo voor een rustig protest: korte lieflijke liedjes, warme ambient en lang uitgesponnen instrumentale nummers.

FOTO'S VAN Yo La Tengo

Foto Yo La Tengo te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Yo La Tengo te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Yo La Tengo te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Yo La Tengo te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Yo La Tengo te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Yo La Tengo te Optimus Primavera Sound 2012
 
Bekijk alle 6 foto's van Yo La Tengo

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN