concert: Kid Harlequin in Paardcafe op VRIJDAG 01 JUNI 2018

  • Kid Harlequin
    Baroeg Open Air 2015
  • Kid Harlequin
    Baroeg Open Air 2015
VR.
01 JUN
KID HARLEQUIN 19:30 uur Paardcafe, Den Haag (door: Paard )
2018
Hoofdprogramma Kid Harlequin

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 juni 2018.
Dat is 1011 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse rockband Kid Harlequin heeft onlangs hun derde fantastische album uitgebracht met hun allereerste single genaamd ITCH!

Het werd gelanceerd met twee grote album-releases in Amsterdam en Rotterdam aan het einde van 2016. Dit was ook de eerste keer dat Kid Harlequin beschikbaar was op vinylplaten. Hun jaar eindigde ook met een knaller ter ondersteuning van Alter bridge en Placebo in de Heineken Music Hall en de Ziggo-koepel tijdens de aftershows en steunde Mushroomhead in Tivoli.

De muziek van Kid Harlequin presenteert een gepolijste versie van onstuimige, krachtige industriële rock. Je kunt rock verwachten met een donkere atmosfeer (doet denken aan Perfect Circle, Deftones), krachtige gitaarriffs, melodieuze zang, elektronische elementen en vooral een boeiende podiumpresentatie!

Foto's van Kid Harlequin

Foto Kid Harlequin te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 Foto Kid Harlequin te AttitudeFest 2018 Foto Kid Harlequin te Baroeg Open Air 2015 Foto Kid Harlequin te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 Foto Kid Harlequin te AttitudeFest 2018 Foto Kid Harlequin te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019
 
Bekijk alle 19 foto's van Kid Harlequin

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws