concert: Memphis Maniacs in Poppodium Volt

ZA.
06 OKT
MEMPHIS MANIACS Grote zaal, 21:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2018
HOOFDPROGRAMMA Memphis Maniacs
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Memphis Maniacs in Poppodium Volt
DEZE Memphis Maniacs TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 06 okt
Poppodium Volt, Sittard
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

MEMPHIS MANIACS bewijst al jaren dat ze met schijnbaar onmogelijk combinaties van hits een onwaarschijnlijk goed feest gebouwd kan worden. En met de productiviteit van de "Meesters van de Mashup" is ook niks mis want nog steeds imponeren ze elk jaar weer met een innoverende en verrassende show bomvol hagelverse creaties. Die creaties lijken elk jaar weer ingenieuzer te worden, de vertolking ervan elk jaar weer extra overrompelend.
Ook dit jaar trekken ze weer door het land met een innovatieve spektakelshow. De Maniacs vernieuwen zich telkens weer en blijven elk publiek verbazen met hun gepassioneerde performance. Er zijn inmiddels diverse groepen die leuke medleys maken, maar de kunst van de ware live mashup wordt enkel beheerst door deze muzikale tovenaars.

FOTO'S VAN Memphis Maniacs

Foto Memphis Maniacs te Pop on Top 2016 Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 16/03 - Paradiso Foto Memphis Maniacs te Geuzenpop 2010 Foto Memphis Maniacs te Zo. Festival 2012 Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 16/03 - Paradiso Foto Memphis Maniacs te Concert at Sea 2011
 
Bekijk alle 115 foto's van Memphis Maniacs

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS