concert: Jeroen van der Boom - Dit ben ik in TivoliVredenburg

ZA.
19 JAN
JEROEN VAN DER BOOM - DIT BEN IK Grote Zaal, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2019
HOOFDPROGRAMMA Jeroen van der Boom

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 januari 2019.
Dat is 94 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jeroen van der Boom - Dit ben ik in TivoliVredenburg
DEZE Jeroen van der Boom - Dit ben ik TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 19 jan
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 4,00 - 36,43

EXTRA INFORMATIE

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.

Hij keert daarom aankomend seizoen in het theater terug met zijn show ‘Dit ben ik’. Een reprise van zijn eerste solo theatershow waarmee Jeroen volle zalen trok. Een persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Voor iedereen die deze show wel al heeft gezien bevat de show genoeg nieuws om het publiek nogmaals te verrassen!

FOTO'S VAN Jeroen van der Boom

Foto Jeroen van der Boom te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 11 foto's van Jeroen van der Boom

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS