concert: Feuerengel in Podium Victorie

VR.
16 NOV
FEUERENGEL Kornuit Zaal, 20:00 uur Podium Victorie, Alkmaar
2018
HOOFDPROGRAMMA Feuerengel
CONCERT UITVERKOCHT
Feuerengel in Podium Victorie is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 16 nov
FEUERENGEL: A Tribute To Rammstein
Podium Victorie, Alkmaar
€ 10,28 - 22,50

EXTRA INFORMATIE

Vrijwel iedereen die een Rammstein concert bezocht, ziet het unieke karakter van de band terug bij FEUERENGEL. Tijdens een concert van Rammstein in 1997 ontstond het idee om de band zo origineel mogelijk te kopiëren. Zo werd FEUERENGEL dé officiële Rammstein tribute band. Dat ze de nummers perfect konden kopiëren werd al snel duidelijk, maar ook de show is net zo explosief. Niet alleen toont de Nederlandse en Duitse pers interesse, ook Rammstein zelf pikte de band op. Dit leidde tot een uitnodiging om te komen spelen tijdens de uitreiking van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums Sehnsucht en Herzeleid.

Verwacht een show vol met vlammenwerpers, vuurbogen, raketten, kruisbogen, explosieven en steengoede covers van één van de meest spraakmakende bands, Rammstein.

FOTO'S VAN Feuerengel

Foto Feuerengel te Forever Young 2006 Foto Feuerengel te Forever Young 2006 Foto Feuerengel te Forever Young 2006 Foto Feuerengel te Zwarte Cross 2012 Foto Feuerengel te Forever Young 2006 Foto Feuerengel te Forever Young 2006
 
Bekijk alle 8 foto's van Feuerengel

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS