concert: De Dijk in Paard

DO.
04 OKT
DE DIJK Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2018
HOOFDPROGRAMMA De Dijk
CONCERT UITVERKOCHT
De Dijk in Paard is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 04 okt
DE DIJK
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

In 1981 verrijst op de restanten van de rockers van Stampei een nieuwe band, die de vaderlandse popscene verrast met stevig, op rock en soul geschoeid repertoire en hartstochtelijke teksten. Anno 2018 volgt De Dijk nog steeds haar eigen Nederlandstalige koers, wars van trends en een onverwoestbare fanbase.
Met de nieuwe single ‘Liefje Liefje’ zet De Dijk de toon voor ‘Groef’, een album vol klassiekers en minder bekende nummers, die helemaal anders klinken dan voorheen.

De Dijk is uitgegroeid tot een band die waarschijnlijk iedere Nederlander kent: Huub van der Lubbe en zijn mannen zitten in het collectieve geheugen van haast drie generaties muziekliefhebbers. Zesendertig jaar na oprichting staat de band nog steeds met plezier en enthousiasme op de planken. De Dijk is tijdens hun carrière flink geëvolueerd: van een rammelende Nederpopband tot een stomende, bijna Amerikaanse soulmachine.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN De Dijk

Foto De Dijk te Meerpop 2010 Foto De Dijk te Paaspop Schijndel 2010 Foto De Dijk te De Dijk - 16/12 - Paradiso Foto De Dijk te Paaspop Schijndel 2010 Foto De Dijk te Paaspop Schijndel 2012 Foto De Dijk te Dauwpop 2012
 
Bekijk alle 122 foto's van De Dijk

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN