concert: Throwback To: Niels Geusebroek Sings Coldplay in Neushoorn

VR.
26 OKT
THROWBACK TO: NIELS GEUSEBROEK SINGS COLDPLAY Grote Zaal, 19:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA Niels Geusebroek

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 26 oktober 2018.
Dat is 205 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Throwback To: Niels Geusebroek Sings Coldplay in Neushoorn
DEZE Throwback To: Niels Geusebroek Sings Coldplay TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 26 okt
Neushoorn, Leeuwarden
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Altijd al fan geweest van Coldplay? Niels Geusebroek en Friendly Fire slaan de handen ineen en staan vanavond met de allereerste Throwback To-tour in Neushoorn! De zanger speelt vanavond zijn favoriete liedjes uit de beginperiode van Coldplay.

Het optreden is onderdeel van Throwback To, het initiatief van concert- en festivalorganisator Friendly Fire. Onder het motto Yesterdays hits by todays favourites! zetten bekende Nederlandse artiest zijn of haar favoriete band in de spotlight. Niels Geusebroek is de eerste artiest die terugblikt. Bekend van zijn monsterhits Year Of Summer (in samenwerking met DJ Wildstylez) en Take Your Time Girl neemt hij je mee naar het jaar 2000. Het jaar dat Coldplay bestormt met Parachutes de wereldwijde hitlijsten. De reis eindigt in 2008 met album Viva La Vida. Geusebroek speelt zijn favoriete nummers en laat ze in oude glorie voorbij komen. Vanavond geniet je van Coldplay-klassiekers door Niels Geusebroek!

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert

FOTO'S VAN Niels Geusebroek

Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 15/03 - Atak Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 11/11 - De Kleine Willem Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 15/03 - Atak Foto Niels Geusebroek te Symphony31 2016 Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 11/11 - De Kleine Willem Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 11/11 - De Kleine Willem
 
Bekijk alle 52 foto's van Niels Geusebroek

GERELATEERD NIEUWS