concert: Danny Vera in Doornroosje

VR.
30 NOV
DANNY VERA Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Danny Vera
CONCERT UITVERKOCHT
Danny Vera in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 30 nov
P.m.d. Clubtour: Danny Vera + Mercy John (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Danny Vera, de Zeeuw met een grote voorliefde voor Amerikaanse muziek, komt naar Doornroosje met zijn P.M.D. clubtour. Samen met zijn band, blazers en natuurlijk zijn vertrouwde Gretsch Tennessan ’67 brengt deze rasartiest je vanavond een onvergetelijke avond vol rock-’n-roll.

De Americanazanger begint zijn muzikale loopbaan in de kroeg. Van daaruit groeit hij gestaag door naar de grote zalen en festivals en krijgt landelijke bekendheid door zijn optredens bij Voetbal International, De Wereld Draait Door en RTL Late Night.

De clubtour van Danny Vera gaat samen met het verschijnen van een nieuwe plaat, waar we vanavond ongetwijfeld de nodige nummers van ga horen. Reken op een show vol Americana in de stijl van Danny’s grote voorbeelden Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley.

FOTO'S VAN Danny Vera

Foto Danny Vera te Nirwana Tuinfeest 2017 - Zaterdag Foto Danny Vera te Retropop 2017 Foto Danny Vera te Paaspop 2016 - Zondag Foto Danny Vera te Nirwana Tuinfeest 2017 - Zaterdag Foto Danny Vera te Retropop 2017 Foto Danny Vera te Retropop 2017
 
Bekijk alle 37 foto's van Danny Vera

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS