concert: Ilse DeLange in Paard

ZO.
30 SEP
ILSE DELANGE Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2018
HOOFDPROGRAMMA Ilse DeLange
CONCERT UITVERKOCHT
Ilse DeLange in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
zo 30 sep
ILSE DELANGE
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Een van de meest gerespecteerde vrouwelijke artiesten van Nederland staat in september bij ons op de planken: Ilse DeLange. Sinds haar debuutalbum ‘World Of Hurt’ verscheen in 1998, heeft ze heel Nederland om haar vinger gewonden . Iedereen kan meezingen met haar hitsingles zoals I’m Not So Tough, Miracle, So Incredible en The Great Escape.De afgelopen jaren was Ilse vooral actief met haar band The Common Linnets, waarmee ze tweede werd tijdens het Eurovisie Songfestival in 2014. De song ‘Calm After The Storm’ werd een enorme hit in zowel Nederland, als de rest van Europa en haalde maar liefst triple platina!

Na vijf jaar komt Ilse DeLange met nieuw solowerk en dat viert ze met clubtour op eigen titel en een nieuwe single. De allerlaatste plaat ‘OK’ is past net uit. Zorg dat je er snel bij bent, want de laatste clubtour in 2014 was stijf uitverkocht. Dat het een memorabele show wordt, staat nu al buiten kijf.

FOTO'S VAN Ilse DeLange

Foto Ilse DeLange te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Ilse DeLange te Meerpop 2010 Foto Ilse DeLange te Dauwpop 2012 Foto Ilse DeLange te Bevrijdingsfestival Wageningen 2011 Foto Ilse DeLange te Dauwpop 2007 Foto Ilse DeLange te Pinkpop persconferentie
 
Bekijk alle 183 foto's van Ilse DeLange

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN