concert: Michelle David & The Gospel Sessions in Neushoorn

ZA.
26 JAN
MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS Grote Zaal, 19:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2019
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Michelle David & The Gospel Sessions in Neushoorn
Tickets Michelle David & The Gospel Sessions:
za 26 jan
Neushoorn, Leeuwarden
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Michelle David & The Gospel Sessions verbindt mensen met de boodschap van liefde. Een boodschap gebracht door middel van gospel, gewikkeld in een dekentje van soul, blues, jazz en afrobeat.

Na twee fijne gospelalbums is het tijd voor Vol. 3. Hierop gaan Michelle David, Onno Smit en Paul Willemsen een stap verder dan op voorgaande albums. Michelle verloor in korte tijd veel dierbaren, waaronder haar allerliefste moeder. Meer dan ooit had ze behoefte aan muziek en dit hoor je op het nieuwe album. De teksten zijn persoonlijker, de muziek straalt kracht uit en sleept je door moeilijke tijden. Daarnaast heeft het collectief nu echt haar eigen geluid gevonden. Met het nieuwe album zijn ze klaar om de rest van de wereld te veroveren en daarbij mag een show in Neushoorn niet ontbreken. Een avond met Michelle David & The Gospel Sessions is een avond vol muziek voor het hart en de ziel.

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Michelle David & The Gospel Sessions

Foto Michelle David & The Gospel Sessions te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Michelle David & The Gospel Sessions te Michelle David & The Gospel Sessions - 08/09 - Podium Victorie Foto Michelle David & The Gospel Sessions te Tuckerville 2017 Foto Michelle David & The Gospel Sessions te Werfpop 2017 Foto Michelle David & The Gospel Sessions te Werfpop 2017 Foto Michelle David & The Gospel Sessions te North Sea Jazz 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 55 foto's van Michelle David & The Gospel Sessions

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS