concert: A Balladeer in Neushoorn

DO.
27 SEP
A BALLADEER Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA a balladeer
CONCERT GRATIS
A Balladeer in Neushoorn is gratis.
Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Na drie jaar is A Balladeer weer terug in Neushoorn. En daar zijn we maar wat blij mee, want de singer-songwriter staat garant voor steengoede popliedjes. Hitsingle ‘Swim With Sam’ staat niet voor niets al tien jaar in de Top2000.

A Balladeer is het alter ego van singer-songwriter Marinus de Goederen, maar begon als band. A Balladeer staat bekend om prachtige luisterliedjes die je altijd raken. Sinds Marinus als singer-songwriter verder ging is dat niet anders; luister maar eens naar het album December dat eind vorig jaar is uitgebracht. Kippenvel zullen we maar zeggen. Voor Marinus staat 2018 in het teken van schrijven van nieuwe liedjes. Gelukkig zit hij niet het hele jaar in de studio en gaat hij in het najaar op tour. Tijdens deze shows ligt de nadruk op zijn verhalende liedjes en wisselt hij nieuw werk af met A Balladeer-klassiekers als 'Swim With Sam' en 'Robin II'. Ga er rustig voor zitten en geniet!

Zaal: Arena
Type: Zitconcert

FOTO'S VAN a balladeer

Foto a balladeer te Paaspop Schijndel 2007 Foto a balladeer te TMF Awards - 13 oktober - HMH Foto a balladeer te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam Foto a balladeer te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam
 
Bekijk alle 4 foto's van a balladeer

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS